play dj team

DJ ROSE

DJ ROSE

Marko Ružin(19), DJ Rose, nastupa na lokalnoj sceni malo više od godinu dana, kao jedan od mlađih DJ-eva u Zrenjaninu. Do sada bio je resident DJ u klubu “Podroom” i “Bar-Ber shop”, trenutno kao peak karijere je aktuelna rezidentura u noćnim klubovima “San Marco”, “Jack”, i “Johnnie”.

 

Ono što se posebno ističe kod Marka jeste da je nakon male pauze u početku puštao skoro svaki vikend od tada u nekom klubu. Karakteriše ga određen odabir muzike, koji odgovara svim slučaocima, kako mlađim tako i starijim – koji se sastoji od raznovrsnih stranih i domaćih hitova, kako starih tako i novih. Takođe je jedan of flexibilnijih didžejeva Zrenjanina računajući da je sposoban da pušta velik spektar žanrova.

 

Radio je velik broj svakakvih žurki uključujući rođendane, festivale, punoletstva, proslave krštenja, rođenja, momačkih i devojačkih večeri; tematske žurke, žurke sa bendovima, drugim DJ-evima i raznim poznatim izvođačima domaće scene(Brzo Trči Ljanmi, Zoza, Ognjen, Marco, Katuševski, Wolf…). Takođe ima svoje hip-hop žurke sa vremena na vreme po imenu “C.R.E.A.M. Party”.

 

Kao DJ radio je u sledećim lokalima: Club Podroom, Club Captain Jack, Club Johnnie, San Marco Nightclub, Kafana Jack, Club Specchio, Esco Nightclub, Fabrique Club, All In Nightclub, Bar-Ber Shop, Lavli Džavli, Alternativa, Old Time Club, Club Bacardi, Basic Bar, Club Mitraljez, Mravinjak Nightclub, Diskoteka Boemi, Caffe-Club Anonymous – kao i u raznim restoranima, diskotekama i kulturnim centrima u Zrenjaninu i okolnim selima.

DJ Rose je danas ponosni clan DJ tima (NS PARTY TEAM) koji posluje vise od 11 godina.

LOKACIJA

Zrenjanin

MUŽIČKI STIL

Commercial Club Music (domaća i strana scena)

MANAGEMENT / BOOKING

Viber / WhatsApp
063/119-91-23

E-MAIL

nspartyteam@yahoo.com

DEX 3673
DEX 3995
DEX 3603
DEX 7433
DEX 7075
DEX 7203

NS PARTY TEAM

Broj telefona: 063 11-99-123
Email: nspartyteam@yahoo.com

Copyright © Ns Party Team Sva prava zadržana

Close Menu