Najčešća pitanja i dodatne usluge

Naša organizacija će uvek pronaći način, ukoliko je moguće, da se organizuje i uveliča Vaš događaj svojim prisustvom.

Ovo pitanje nam često postavljate iz razloga što se najčešće srećemo na klupskoj sceni.
Da, naravno da radimo sve vrste proslava, NS Party Team je uvek tu za Vas.

Naši DJ -evi imaju profesionalni pristup prema svom poslu i samim tim su spremni da odrade sve vrste vaših proslava u različitim muzičkim pravcima, kao i za različite generacije.

“Koliko para toliko muzike” –  Sve je stvar dogovora! Okvirno, klupski nastupi traju 4 sata, pa je samim tim to i naša preporuka za sve proslave osim za svadbe.

Idealno je rezervisati termin dva meseca ranije.

Svi DJ-evi iz NS Party Team-a rade na vrhunskom nivou, što je pokazatelj najjačih klubova sa kojima sarađujemo, tako da verujemo da će svaki naš DJ zadovoljiti Vaše kriterijume.

Naravno, ovo je nešto što često preporučujemo! To je idealna kombinacija za privatne proslave kao i užitak za sve generacije.

iznajmljivanje-rasveta-ozvucenje-novi-sad

Iznajmljivanje rasvete i ozvučenja

Pružamo Vam takodje i uslugu iznajmljivanja ozvučenja i rasvete, NS Party Team će transformisati svaku proslavu, svadbu ili drugi događaj u nezaboravno iskustvo. Pružamo vrhunsku opremu i stručnu podršku kako biste svoj event podigli na novi nivo zabave i uživanja.

dj-proslave-organizacija-dogadjaja-novi-sad

Organizacija događaja

NS Party Team je vaš idealan partner u organizaciji proslava i događaja! Sa našim stručnim timom, kreiramo nezaboravna iskustva, prilagođena vašim željama, kako biste bezbrižno uživali u svakom trenutku vaše posebne prilike.

IMAŠ PITANJE?

Popuni upitnik a mi ćemo ti se javiti ubrzo!